1. HiPRO bevat de belangrijkste voedingsstoffen die je nodig hebt1

Het leven kan hectisch zijn en nog meer als je een intensief trainingsprogramma volgt.  Een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon, met in het bijzonder aandacht voor eiwitten, zal jouw spiermassa helpen groeien en onderhouden.

Proteïne is het sleutelwoord van het HiPRO-productgamma 1 :

– HiPRO-zuivelproducten zijn een complete eiwitbron, die wei-eiwitten (ook bekend als “whey protein” in het Engels) en caseïne bevatten, allebei bekend om hun aminozuursamenstelling en verteerbaarheid. Wei-eiwitten worden beschouwd als “snelle eiwitten” omdat ze snel na inname hun aminozuren leveren, terwijl caseïne “trage eiwitten” zijn omdat ze later en geleidelijk hun aminozuren in de bloedbaan leveren; beide soorten dragen echter bij aan de spiereiwitsynthese tijdens de cruciale herstelperiode.

– HiPRO is ook een heerlijke bron van calcium2, en de suikers komen van nature uit melk en fruit, en maken deel uit van de koolhydraten die je nodig hebt!

Visuel_HP_02

2. HiPRO helpt jouw eiwitinname over de dag te spreiden

Heb je soms het gevoel dat je niet de juiste hoeveelheid proteïne3 krijgt op trainingsdagen? ’s Ochtends en ‘s avonds kan het gemakkelijker zijn omdat je thuis snel een proteïneshake kan maken of een volledige maaltijd kan eten. Maar hoe zit het met de rest van de dag? Sommige studies4 tonen aan dat het voor topsporters belangrijk is om de eiwitinname te spreiden over de hele dag, in 4 of 5 keer.

HiPRO producten bevatten 25g proteïne, waardoor je heel gemakkelijk de hoeveelheid eiwit die je consumeert kan bijhouden, zodat je je eiwitinname eenvoudig over de dag kan verdelen.

Je kan natuurlijk ook de verschillende HiPRO producten combineren met andere eiwitbronnen, in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding!

3. HiPRO heeft onweerstaanbare smaken voor na jouw training

Laten we eerlijk zijn, sommige eiwitshakes zien er niet super lekker uit. Bij Hipro hebben we juist veel aandacht gegeven aan de perfect smaak in de juiste hoeveelheid eiwitten gecombineerd met BCAA’s voor het juiste herstel van jouw spieren.

HiPRO-eiwitproducten zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken en in verschillende formaten om jouw proteïne-inname extra lekker te maken. Waar wacht je dus nog op?

Produits
Bronnen:

1. HiPRO melkspecialiteiten zijn rijk aan proteïne. Proteïnen dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.
2. HiPRO melkspecialiteiten zijn een bron van calcium (zoals alle zuivelproducten). Calcium is noodzakelijk voor het onderhoud van botten en tanden.
3. Hoge Gezondheidsraad. Voedingsaanbevelingen voor België – 2016. Brussel : HGR ; 2016. Advies n° 9285.
4. International Association of Athletics Federations Consensus Statement 2019 – Why dietary protein is important for endurance athletes – 2014